Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket door agendakopen.com

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Post NL.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Routerzendingen

Retourzendingen kunt u binnen 7 (werk)dagen aan ons retourneren. Na binnenkomst zullen de goederen gecontroleerd worden op schade of gebreken. Indien er zich schade voor heeft gedaan, behouden wij het recht om niet over te gaan tot terug betaling van de aanschafgelden. Het retouradres vindt u op uw factuur. Retourzendingen vinden niet plaats op onze rekening of kosten.

Op dit onderdeel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Zakelijke bestellingen

Indien u een zakelijke bestelling wenst te doen, kunt via ons contactformulier in contact met ons treden. Er zal dan op een later moment iemand contact met u zoeken.